10/11/15

Kem Ke Pantai Sri Murni Teluk Kemang, Port Dickson

salam. alhamdulillah sekarang tgh cuti midsem selama seminggu.smpai ahad ni je..
back to the main topic.

Pada 24-25/10/2015 lama sudah dengan bajet sebanyak rm44 seorang untuk kem ke Pantai Sri Murni Teluk Kemang, negeri Sembilan. nak taip panjang2 macam buat laporan pulak rasa...tapi serius best.kem ini lebih santai, relax.

Kami bermalam di sana means berkhemah..Tenang dan damai...
Yang best, first time mandi pantai..#kesiankatsaya 

ni aktiviti dia utk hari pertama :
- pasang khemah
- ldk (utk malam kebudayaan)
- terokai alam (kutip sampah sekitar pantai)
-bbq (malam)
-malam kebudayaan ( persembahan)

Tema untuk malam kebudayaan adalah Hollywood. Amma..hahaha.. Kumpulan Mas kena menari..Serius..nak tengok balik video tu rasa malu..Hahaha..Semua kumpulan buat memang best..tapi satu kumpulan ni buat..pergh..best gila..diorang dapat parody ..boleh tengok video di bawah ni..Lawak Gila...

video

ni aktiviti dia utk hari kedua :
-senamrobik 
- sukaneka (cari gula-gula dalam tepung)
- sukaneka (sambut getah)
- sukaneka (sambut belon)
- sukaneka (ikat kaki dengan kawan dan jalan)
-bola tampar
-penutup

coret kenangan di masa akan datang..pagi-pagi lg dh ke pantai..hahahha

sukaneka (ikat kaki dan jalan ulang alik)

lawak gila..aku tak boleh serius...tk tahan nk gelak

yg ni main sambut-sambut belon...nasib tak pecah.kalau tk basah la kau

BBQ nyum-nyum

bola tampar..budak laki mmg hebat..jadi tunggul sahaja..hahaha

senamrobik..Peguin punya senamrobik la.dll

sambut belon..aku pn tk tau aksi apa aku buat tu

Gambar nk pegi..Sesaja poyo..

ewah..nak menari lagi la tu.hahah

partner | roomate | ex-housemate | coursemate | pendengar setia kentut mate...hahahah

waktu ni tengok kakak sem 5 tu dok tgkap gmbr..tumpang masuk sekali..hahhaha


serius.tak tahu nak taip apa dh..
tak berapa nak sihat...eseimen pn krik3...Macam banyak jak eseimen sem ni..Ke pembahagian masa tak profesional..Rasanya begitu.. HAhahaa~~~

Sekian.

eh,lupa nak cita..dapat naik banana boat...best gila...rasanya tu last kot MAs naik..bukan fobia...tapi...
hahahhahaah...(cover2) *tu pn nak kabo

Assalamualaikum.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan