20/12/15

11 soalan tag by RRai


This post is tag by : Rrai 
Ok, mas akan menjawab soalan Cik Rrai  kita ni dengan sejujurnya 

RULES :
It’s a tag post and the rules are pretty simple:You have to answer 11 questions by the blogger you were tagged by. Then when you’re done answering, you tag 10 bloggers of your choice to answer the questions you leave for them! -- No compulsion if you do not want to do it ya. Tiada paksaan :) This is just for fun! So i could get to know you better!

1. Your first impression when you visit my blog.
First time masuk blog Rrai dulu, rasa WOW. cantik gile blog dia ni..waktu tu header gambar kartun.. Cantik..Pandai lukis. Sekarang dh letak header muka tuan punya blog lagi la WOW...Pape pun memang cantik la...

2. Orang yang paling dikagumi dalam dunia blog ni and why?
Orang yang paling Mas kagum dalam dunia blog adalah akak farah..Mas lihat akak ni dari awal dia mula berblog sehinggalah sekarang.. Nampak peningkatan beliau, kegigihan beliau dalam dunia blogging..

3. Your most favourite singer from Malaysia. 
Kurang Pasti juga...hahahaha

4.Your colour theme of your blog and why you choose the colour?
Mas pilih kaler hijau ni, sebab rasa sejuk pulak mata memandang..dengan gabungan coklat..ala-ala klasik gitu..

5. Most beautiful memory you will never ever forget.
Memory ini banyak sangat yang dah lupa..Hahaha...Habis satu tahun.tahun seterusnya akan lupa..Krik~ Krik ~Krik ..Memori yang tak dapat Mas lupa adalah ...arghhh.lupa....tak dapat nk remind back..Kah3..

6. Haiwan yang paling ditakuti and why?
Haiwan yang Mas paling takut adalah semua jenis haiwan berbisa...Tapi yang geli adalah lipas..Eee..Seremm...

7Do you believe in second chances?
SOmetimes...

8. Have you become stranger with someone once you called friends?
dulu pernah.Sekarang tak lagi.

9. If you get a chance to be a hero/ heroin, what movie you want to be and why?
Polis Evo

10. Your favourite flower.
Ros

11.Coffee or tea?
Both .

ok.seterusnya giliran Mas pulak tya untuk orang yang Mas nak tag :)

1. Makanan Kegemaran Anda?
2. Blog Kesukaan Anda? dan Mengapa?
3. Minat baca Novel? Paling minat novel Apa?
4. Kalau diberi peluang untuk edit blog?blog macam mana anda mau?
5. Pernah tak rasa kehilangan?
6. Suka kucing tak??kalau tak suka ...Kenapa?
7. Anda yakin tak bila bercakap di hadapan? sebagai contoh jadi Pengacara?
8. Pernah tak kentut senyap2? dan kenapa kentut senyap?
9. Dulu kecik2, ada minat kat sesapa tak dengan rakan anda?
10. Ada lesen bas ke belum??kalau belum kenapa?
11. Do you know me??

ok.soalan yang Mas rasa entah pape..

Mas nak tag kepada :

  1. http://ainulaqma.blogspot.my/
  2. http://jmbelog.blogspot.my/
  3. http://aniqbukhary.blogspot.my/
  4. http://syaza-applemints.blogspot.my/
  5. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/
  6. http://eira-shamiera.blogspot.my/
  7. http://madey09.blogspot.my/
  8. http://nurulharnanikasmari.blogspot.my/


Nanti dah jawaB tinggalkan link kat komen ya...Tk sabar nak tgk jawapan awok semuo...
Kepada yang singgah kat blog ini pun boleh jawab :) Terbuka kepada semua. :)

2 ulasan:

  1. Thanks for the tag. InsyaAllah nanti SR jawab ye :)

    BalasPadam
  2. banyak juga soalan nak kena jawab tu..hehe

    BalasPadam